Lynx's FotoPage

By: Lynx Yani

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 27-Mar-2007 03:31 Email | Share | | Bookmark
My Fav Art Collection

System ready
Red Revenge


Wednesday, 28-Feb-2007 07:27 Email | Share | | Bookmark
Countdown: Hazimi Sebelum Usia 1 tahun

Hazimi & walkernya..
Hazimi & Papa (main puk amai2)
Hazimi di Giant
View all 12 photos...
Ini adalah gambar2 terbaru yang dirakamkan sebelum Hazimi mencapai 1 tahun 1 Mac 2007 ini (esok).... Ni nak share dengan orang lain di luar sana... betapa seronoknya melayan keletah anakku ni...

nanti... akan dirakamkan sume telatah hazimi utk tahun berikutnya!.. TUNGGUUUUUUUUUUUUUU......


Wednesday, 14-Feb-2007 05:17 Email | Share | | Bookmark
Family gathering (before Mak Nyah Meninggal)

Adek, Opah, Wak Chik
Mak Yang & Ex Iwan
Ni lah gathering terakhir semasa mak nyah masih di hospital...
Masih teringat mak nyah yang lemah atas katil hospital wad ccu kat HUKM..... tak tercapai akal yang dia akan pergi begitu cepat... Just 2 days before she's ill we went for lunch together (Tuesday). She told us that she just bought an Avanza (maroon colour). She was so happy that day. She did mentioned that she just came back from the hospital and doctor diagnosed her of having high blood presure. I told her to cut the calories( as if she will listen to me!)

(Thursday) I was shocked to received the news from Papa that Mak Nyah has passed away. Papa was crying!!!! I only saw Papa cried 3 times. Once when Atuk passed away and another was when Mama passed away. I was disoriented and I left class straight away to go to HUKM. It was a hot but gloomy day. It was sad...................

Mak Nyah dikebumikan di Tanah Perkuburan Islam Seksyen 21 selepas zuhur. Dia tak dikebumikan di Cheras kerana nak dikebumikan berdekatan dengan Mama.... Tinggal lah Mak Yang dalam adik beradik Mama.


Monday, 12-Feb-2007 04:38 Email | Share | | Bookmark
Anakku.. Muhammad Alif Hazimi

mama n Hazimi
eleh.. kuat lah tu konon...
Hazimi tido..
View all 10 photos...
Ini lah anakku yang tersayang.....
tengok lah telatah dia... orang kata lah apa pun.. aku tetap kata dia paling cute!!!!


Saturday, 30-Dec-2006 07:10 Email | Share | | Bookmark
Family Gathering with Papa

Me & bros with Hazimi
Waiting for dinner
Posing after dinner
View all 6 photos...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net